Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε;

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Στρατόπeδα συγκέντρωσης και εγκλεισμό σε αυτά μέχρι 12 μήνες, ανακοίνωσε η κυβέρνηση για του "λαθρομετανάστες" που θα τολμούν στο μέλλον, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή, να παραβιάζουν τα σύνορα της πανένδοξης χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.
Για φανταστείτε να έκαναν το ίδιο πριν μερικές δεκαετίες οι ΗΠΑ και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Τότε που χιλιάδες φουκαράδες συμπατριώτες μας έψαχναν για καλύτερη τύχη στις φάμπρικες της Γερμανίας και στα ορυχεία του Βελγίου και της Μ. Βρετανίας.
Βέβαια, από τότε πέρασαν πολλά χρόνια. Τά ξεχάσαμε. Από πρώην λαθρομετανάστες γίναμε σήμερα "χώρα υποδοχής". Ξεπεινάσαμε, βολευτήκαμε, και τώρα βρίζουμε τους "κωλοξένους" που μας πέρνουν τις δουλειές, και μας κλέβουν. Όλοι κρύβουμε ένα Καρατζαφέρη μέσα μας.

Μηδενική Ανοχή στους Λαθρομετανάστες.
Μας θυμίζουν το παρελθόν μας και αυτό κάνει κακό στο image μας σαν πολιτισμένοι ερωπαίοι που είμαστε σήμερα.
Τελικά, αντί να ψηφίζουμε, ως Ευρώπη, νόμους και διάφορα άλλα γελοία για την λαθρομετανάστευση, μήπως θα ήταν καλύτερα να εφαρμόζαμε την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ( βλ. Τελική Λύση - Βικιπαίδεια ) των NAZI. Οι μάγκες του ΛΑ.Ο.Σ και γενικά όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι τους σίγουρα θα μπορούν να μας καθοδηγήσουν να γίνει σωστά, ώστε να μήν γίνουν λάθη όπως στο παρελθόν. Εντάξει, καλή είναι και η Ιταλική λύση, να τους πετάμε στην θάλασσα, γιατί έτσι πνίγονται μόνοι τους, και δέν έχουμε εμείς τό κρίμα στο λαιμό μας, όμως έτσι ρυπαίνουμε τις ακτές μας και που θα κολυμπούν οι τουρίστες.

ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΑΔΟΛΦΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: