Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε;

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ποιο Κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίσω.



Μια εβδομάδα μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές και πολλοί με ρωτάνε ποιο κόμμα θα ψηφίσω.Για να μην έχετε λοιπόν καμιά απορία θα σας πω ποιο κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίσω.

1. Δεν θα ψηφίσω κανένα φανερό νεοναζιστικό κόμμα το οποίο λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
2. Δεν θα ψηφίσω κανένα κρυφονεοναζιστικό - φασιστικό - ακροδεξιό κόμμα που επικεφαλής του    ψηφοδελτίου επικρατείας του έχει τοποθετήσει τον γνωστό θαυμαστή του ναζισμού Κ. Πλεύρη.
3. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο τους τελευταίους μήνες συνεργάστηκε στον σχηματισμό κυβέρνησης με την συμμετοχή ακροδεξιών και φιλοναζιστών.
4. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο έχει στα ψηφοδέλτιά του ακροδεξιούς και φιλοναζιστές,
5. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο θεωρεί, τα 10.000.000 θύματα των σταλινικών εκκαθαρίσεων, παράπλευρες απώλειες. 
6. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα που για διάφορες σκοπιμότητες έχει κηρύξει τον πόλεμο στους οικονομικούς μετανάστες και τους θεωρεί υπεύθυνους για όλα μας τα δεινά.
7. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο θεωρεί ότι τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις γίνονται για το καλό μας και όχι για το καλό των δανειστών-εταίρων μας.
8. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο ευθύνεται για την άθλια οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην οποία φτάσει η Ελλάδα. 
9. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο θεωρεί την Εκκλησία της Ελλάδας συγκυβερνήτη και της παρέχει φορολογική ασυλία παρά την τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία της.
10. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο δεν προβλέπει στο πρόγραμμά του τον πλήρη διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους.
11. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα που με την πολιτική του αναδεικνύει  σαν επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας τα κάθε είδους φροντιστήρια και κάνει ότι είναι δυνατόν για την υποβάθμιση και την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης
12. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο θεωρεί τις μαθητικές παρελάσεις και την πρωινή προσευχή αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
13. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα που κλείνει τα μάτια μπροστά στο απίστευτο χάλι των δημόσιων νοσοκομείων και γενικότερα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
14. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα που θεωρεί τους χρήστες ναρκωτικών εγκληματίες και δεν προβλέπει στο πρόγραμμά του την πλήρη αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.
15. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο συνέβαλε με κάθε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο στη δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με δικαιολογία την δημόσια ασφάλεια.
16. Δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο δεν προβλέπει ρητά στο πρόγραμμά του την κατάργηση του απίστευτα αντιδημοκρατικού εκλογικού νόμου ο οποίος ισχύει σήμερα και την αντικατάσταση του με την απλή αναλογική.
17. Τέλος, δεν θα ψηφίσω κανένα κόμμα το οποίο με την πολιτική του, με τις θέσεις του, με το πρόγραμμά του ή με τις πράξεις των στελεχών του  ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: