Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε;

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μια δήλωση με νόημα.



Στις 16 Ιουνίου 2012, ημέρα των εκλογών, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε μια πολιτική δήλωση με τεράστια σημασία, η οποία όμως πέρασε απαρατήρητη λόγω της επερχόμενης λαίλαπας των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσαν να καταλάβουν την εξουσία.
Ο Νέστορας της πολιτικής μας ζωής αφού επεσήμανε την σοβαρότητα της κατάστασης λόγω του κινδύνου της ακυβερνησίας τόνισε με νόημα: " Η ψήφος των Ελλήνων θα σφραγίσει το μέλλον των δύο επομένων ελληνικών γενεών τουλάχιστον", αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ανησυχεί για το πολιτικό μέλλον της Ντόρας, του Κυριάκου αλλά και του εγγονού του  δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη.
Στην συνέχεια της δήλωσης του, αφού τόνισε την ανάγκη για πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας και τον σχηματισμό κυβέρνησης προειδοποίησε ότι η μη συμμετοχή κανενός μέλους της οικογένειας του  "θα συνοδευτεί με κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει πού θα φτάσει η χώρα".
Ο πρώην Πρωθυπουργός έκλεισε την δήλωση του με την με την ευχή  "ότι από αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα" και όπως ήταν φυσικό η ευχή του έπιασε αμέσως. Τα μισά μέλη της νέας κυβέρνησης, με πρώτο τον νέο Πρωθυπουργό, βρέθηκαν ξαφνικά στο νοσοκομείο, χωρίς καλά καλά να έχουν ορκιστεί ακόμη, ενώ τα υπόλοιπα κλείστηκαν στα σπίτια τους και αρνούνται να αναλάβουν τις κυβερνητικές τους ευθύνες αν δεν πάρει πίσω την ευχή του ο Επίτιμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: